Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

1 MORE Piston Fit juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (sinine)

1 MORE Piston Fit juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (sinine)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1461272
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

VEEL 1 kolviga sobivad juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (sinine)

Kuulake veelgi rohkem 1 VEEL VEEL kõrvaklappidega! Piston Fit on valmistatud ülima hoolega, võttes arvesse kasutusmugavust. Kahekihiline komposiitdiafragma pakub loomulikku ja üksikasjalikku heli, samas kui sisseehitatud mikrofon võimaldab teil hõlpsalt helistada. Mugava töötamise tagab kaabli sisse ehitatud kaugjuhtimispult. Täiendav eelis on ainulaadne disain, tänu millele sobivad kõrvaklapid suurepäraselt peaaegu iga stiili.

Uus muusikaline kogemus

Piston Fit kõrvaklappidel on kahekihiline titaanist komposiitmembraan, mis tagab üksikasjaliku ja dünaamilise rütmilise efekti. See võimaldab teil viia oma muusikakogemuse järgmisele tasemele ja kuulda oma lemmiklaulude iga detaili.

Takistamatud vestlused

Ärge keelduge suhtlemast oma lähedastega, isegi kui olete väga rahvarohkes kohas, näiteks kaubanduskeskuses või raudteejaamas. 1MORE kaubamärgiga kõrvaklapid on varustatud kvaliteetse mikrofoniga, mis salvestab täpselt teie hääle ja võimaldab teil mitte mingil juhul segamatult rääkida.

Mugav juhtimine

Te ei pea enam iga kord oma nutitelefoni järele sirutama, kui soovite sissetulevale kõnele vastata või sellest keelduda või muusikapleierit juhtida. Mugava töö tagab kaabli sisse ehitatud pult, nuppude kasutusiga on üle 100 000 vajutuse. Seega võite olla kindel, et teie 1MORE kõrvaklapid kestavad teid kaua.

Lai ühilduvus

1MORE kõrvaklapid on varustatud 3,5 mm pesaga, nii et neil on lai ühilduvus. Saate need edukalt ühendada enamiku kaasaskantavate digitaalseadmetega, nagu Android-nutitelefonid, iPodid ja iPadid. Võimalusi on tõesti palju!

Pedantne meisterdamine

Kõrvaklappide paremaks sobitamiseks kuulmekäiku on eesmine akustiline kamber disainitud sobima kõrva struktuuriga ja on kallutatud 45° nurga all. Kaabel on valmistatud vastupidavatest ja kahjustustekindlatest materjalidest. Tähelepanu väärib ka stiilne disain, mis meeldib peaaegu kõigile kasutajatele.

Sisaldab:

  • Juhtmega kõrvaklapid x1
  • Paar asenduskorke (S, L) x2
Tootja 1 VEEL
Mudel E1009
Ühendus 3,5 mm
Hinnatud jõud 5 mW
Sagedusreaktsioon 20–20 000 Hz
Takistus 32 oomi
Tundlikkus 100 dB/mW
Materjal TPE
Kaabli pikkus 1,25 m
Kaal 14 g
Värv sinine
Omadused
Bluetoothi versioon Mitte ühtegi
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv sinine
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles